Запознайте се с екипа ни

CreativoPro Academy

В Creativo Pro сме събрали ентусиазиран екип от експерти в бранша и преподаватели с обща мисия: да даваме възможност на хората и предприятията да постигат успехи в постоянно развиващия се онлайн свят.

Съчетаваме най-съвременни техники, практически приложения и увлекателно съдържание, за да създадем цялостно учебно преживяване, което отговаря на различни нива на умения. Като изпреварваме тенденциите в индустрията и непрекъснато усъвършенстваме учебната си програма, гарантираме, че нашите курсисти получават най-актуалните и подходящи знания.Даяна Благоева

Основател и основен преподавател

Представяме ви Даяна, основателя на нашата академия и неин двигател. С 5-годишен опит в областта на дигиталния маркетинг, тя е работила успешно по над 10 разнообразни проекта, демонстрирайки своята адаптивност и умения. Съчетавайки страстта си към преподаването и опита си в бранша, Даяна е посветена на това да даде възможност на учениците да постигнат успех в областта на дигиталния маркетинг.

Детелина Савчева-Стойнова

Мениджър

Михаела Григорова

Social media content creator

Запознайте се с Михаела, нашия талантлив създател на съдържание за социалните мрежи! Като движеща сила на платформите TikTok и Instagram, тя внася свежа перспектива и креативност в нашето онлайн присъствие. Следете за нейното ангажиращо съдържание – то със сигурност ще ви завладее и ще ви накара да се върнете за още!

Нямаш търпение вече да започваш своето развитие?

Запиши курс сега

Контакти

гр. София

0878503031
Свържи се с нас

Абонирай се

Присъедини се към семейството на CreativoPro, за да получаваш пръв информация относно курсовете.